Algemene voorwaarden


Op deze pagina hebben we alle voorwaarden verzameld die we hanteren, zoals algemene voorwaarden voor golflessen, clinics en meer.


Scroll naar beneden om de verschillende voorwaarden te bekijken.

Kun je iets niet vinden of heb je een vraag?
Stuur dan een e-mail naar info@shortgolf-utrecht.nl.

We helpen je graag verder.

Golfdag, clinics en meer
  • Algemene Voorwaarden (PDF) - Klik hier (volgt)
Wijzigen of annuleren van offertes
Wijzigen of annuleren van een offerte gaat altijd via de in de offerte genoemde contactpersoon van het Golfpark. Dus niet telefonisch via de receptie of via andere medewerkers. Voorwaarden die gaan over 'annuleringen' gaan ook over 'gedeeltelijke annuleringen', ofwel aanpassingen.
Individueel afrekenen bij groepsboekingen
Bij groepsboekingen – zoals bijvoorbeeld golfarrangementen – is het niet mogelijk om consumpties individueel af te rekenen. Alle consumpties worden op één horecabon genoteerd en er wordt als groep afgerekend. Bonnen kunnen niet worden gesplitst.
Annulering bij extreem slecht weer?
Soms krijgen we de vraag om bij slecht weer kosteloos te kunnen annuleren op de dag zelf. Onze voorwaarden voor annulering – onderdeel van de Algemene Voorwaarden – zijn er om ervoor te waken dat we niet onnodig kosten maken. Dus kosteloos annuleren is niet op alle momenten meer mogelijk. Maar er zijn altijd (hele) uitzonderlijke gevallen. Neem dan contact met ons op.
 
Golflessen
  • De tarieven van onze golflessen zijn inclusief B.T.W., tenzij anders vermeld.
  • De lessen duren 25 of 50 minuten (tenzij er andere tijden zijn genoemd); zodat de volgende lessen ook weer op tijd kunnen starten.
  • De lessen worden vooraf bij de receptie aangemeld en afgerekend. Ook vooruitbetaalde lessen (via leskaarten) worden vooraf aangemeld. Lessen worden nooit contant afgerekend aan de golfpro!
  • Onze lessen zijn inclusief de oefenballen die we tijdens de lessen gebruiken op onze oefenfaciliteiten (o.a. driving range en chipping green).
  • Geplande lessen kunnen tot 24 uur van tevoren zonder kosten worden geannuleerd. Bij annulering na deze tijd, of bij niet komen opdagen voor een les, worden de kosten van de les in rekening gebracht.
  • Annulering kan alleen via de receptie (030 - 2083 005).
  • De 6-lessenkaarten, en andere pakketten waarbij meerdere golflessen vooruit worden gekocht, worden op naam verkocht. Alleen in overleg (en na toestemming) van het management van de golfschool: golfschool@hollandschegolfclub.nl kunnen lessen aan een ander persoon worden overgedragen.
  • Restitutie van lesgeld is niet mogelijk. Maar in overleg met het management van de golfschool: golfschool@hollandschegolfclub.nl kunnen lessen (tijdelijk) worden stopgezet, lestermijnen worden verlengd of leskaarten worden overgedragen.
  • Voor de Hollandsche Golfschool gelden de tarieven en voorwaarden zoals vermeld op de webpagina van Hollandsche Golfschool. Afwijkende afspraken gaan via het management van de golfschool: golfschool@hollandschegolfclub.nl.

Let op: afwijkende afspraken zijn alleen bindend als ze door het management zijn goedgekeurd.
Golfstart groepslessen
Voor de groepslessen in Golfstart gelden deze voorwaarden, klik hier.
Speelrecht en Abonnementen
Algemene Voorwaarden (PDF) - Klik hier (volgt)
Huisregels
Op ShortGolf Utrecht moet iedereen zich welkom voelen.
Dat betekent o.a. een prettige en veilige sfeer voor gasten en werknemers.

Wij hebben hiervoor huisregels opgesteld, klik hier (PDF).
Wil je opzeggen?
Indien je een lidmaatschap wilt beeindigen vanwege verhuizing, overlijden, etc., klik hier.