2 Golfbanen - WELKOM!


ShortGolf Utrecht (voorheen Galecop Golf), gelegen onder de rook van Utrecht, is de nieuwste aanwinst van HGE | Hollandsche Golfclub.


Ons motto Leuker Leren Golfen komt op deze golfbaan uitstekend tot zijn recht.

Op het golfpark zijn 2 golfbanen: 9 par-3 holes en 9 wat langere par 3|4 holes, waarbij er (nog) meer uitdagingen zijn zoals waterhindernissen. De afstand tussen de tees (afslagplaatsen) en de greens zijn korter dan op een grote golfbaan, waardoor je meer tijd besteedt aan golf en minder aan lopen. Ideaal voor beginnende golfers om het golfspel te leren én voor de gevorderde spelers om hun korte spel te verbeteren.

Daarnaast is het gewoon fijn om na een drukke dag, even een rondje te spelen zonder dat je er gelijk uren mee kwijt bent.
 
ShortGolf Utrecht onderscheidt zich door echt laagdrempelig te zijn … zo kan iedereen meteen golfen … ook zonder baanpermissie of handicap … golf is tenslotte leuk voor iedereen!
 
Faciliteiten
De eenvoudige Brasserie waar je dagelijks terecht kunt voor een kopje koffie of een drankje met een hapje, weerspiegelt de Gewoon Gezellige sfeer van de golfbaan en de HGC mentaliteit.

Verder bevindt zich op het park een Golfschool waar iedereen meer dan welkom is. Het team van golfprofessionals (golfleraren) van de Hollandsche Golfschool biedt passende lessen voor iedereen, of je nu gaat beginnen met golf, of al zeer ervaren bent. Wij geven privélessen en natuurlijk ook groepslessen. Want (beter) leren golfen is nog leuker als je het samen doet.

Op het park bevindt zich tevens een deels overdekte driving range van 250 meter met grastees. Er is altijd plaats voor iedereen.

We zien je graag komen!