Voorlichtings bijeenkomst druk bezocht

18-03-2024

Het clubhuis was zaterdag 9 maart jl. goed gevuld met de ca. 75 geïnteresseerde leden. Mandy Boer en Joris Slooten zetten met een presentatie (klik hier) uiteen wie de Hollandsche Golfbaan Exploitatiemaatschappij (HGE) is, welke banen HGE exploiteert en wat de plannen zijn  met ShortGolf Utrecht.
 
ShortGolf Utrecht is een mooie aanvulling op de kleine banen die HGE nu reeds exploiteert. Vorig jaar is de nieuwe kleine baan van Golfpark De Loonsche Duynen (voorheen Efteling Golfpark) in gebruik genomen. Alle banen van HGE hebben een kleine (ShortGolf) baan. Het ShortGolf concept van HGE zal met de nieuwe aanwinst meer focus krijgen en duidelijker worden gepromoot. We nemen gedurende dit jaar de tijd om de locatie, de potentie en de verwachtingen van de huidige leden en bezoekers te leren kennen.
 
Veel aandacht werd gegeven aan de Hollandsche Golfclub (HGC), de - bij de NGF aangesloten - club van HGE. Een oproep werd gedaan om zich als vrijwilliger te melden voor de organisatie van ‘gewoon gezellige’ activiteiten. Max Tighelaar gaat door met zijn dinsdag- en zaterdagactiviteiten maar er is natuurlijk ruimte voor meer. Ook NGF competitie behoort tot de mogelijkheden als dat behoefte aan is.

Wat betreft tarieven en voorwaarden maken we in 2024 voor ShortGolf Utrecht pas op de plaats. Het onderscheidende tariefmodel zoals dat op de andere banen van HGE is ingevoerd, zal wellicht in de toekomst voor ShortGolf Utrecht worden ingevoerd maar in 2024 nog niet. Tot en met oktober zijn de jaarkaarten dus tegen de tarieven van 2024 van toepassing met een geldigheid van 12 maanden. Plannen voor 2025 en verder zullen tijdig worden gecommuniceerd. Interessante voordelen zijn van toepassing voor degenen die in 2024 een nieuwe jaarkaart afnemen en voor degenen die de NGF handicapregistratie omzetten naar De Hollandsche Golfclub (meer info hierover op de website en in de Veelgestelde Vragen)

Behalve onze nieuwe Head Professional Thomas die regelmatig op ShortGolf Utrecht te vinden is, is recent Edwin Koene als nieuwe PGA Professional aangenomen. Zij hoofdlocatie is ShortGolf Utrecht. Edwin is al sinds 1988 professional en heeft een schat aan ervaring (link naar introductie Edwin Koene)
 
Op de website vind je de veelgestelde vragen (even naar beneden scrollen). Daar zijn o.a. antwoorden te vinden op de volgende vragen extra, gratis greenfees, handicapregistratie en meer.
 
Voorlichtings bijeenkomst druk bezocht

« Terug