Afsluiten of overstappen?Wil je je NGF-pasje laten registreren via de Hollandsche Golfclub? Wij hebben hieronder de stappen die kunt nemen op een rijtje gezet:

Stap 1 - Handicapregistratielidmaatschap afsluiten bij de Hollandsche Golfclub

Op de website van de Hollandsche Golfclub, klik hier, kun je direct een lidmaatschap afsluiten en betalen. Zodra je inschrijving is verwerkt, ontvang je een bevestigingsmail.

Had je al een handicapregistratielidmaatschap bij een andere organisatie? Ga dan door naar stap 2.


Stap 2 - Je oude handicapregistratielidmaatschap opzeggen

Had je al een handicapregistratielidmaatschap bij een andere organisatie? Dan heb je nu 2 lidmaatschappen. Dit is geen probleem. Maar om te voorkomen dat je oude lidmaatschap blijft doorlopen, zul je deze moeten opzeggen. Daarnaast zul je ook moeten doorgeven dat je handicap nu door de Hollandsche Golfclub wordt geregistreerd bij de NGF: dus je hebt een nieuwe Homeclub.

Voorbeeldtekst voor opzeggingsmail:

Beste,

Hierbij wil ik mijn huidige handicapregistratielidmaatschap bij uw organisatie opzeggen per [datum,] zodat mijn lidmaatschap niet stilzwijgend wordt verlengd aan het eind van de huidige looptijd. Tevens het verzoek om per direct bij de NGF mijn Homeclub te wijzigen in de Hollandsche Golfclub.

Mijn gegevens zijn: [voornaam, achternaam, adres, e-mailadres en lidnummer en/of NGF-nummer], etc.
 
Heb je een bevestiging van je opzeggingsmail ontvangen, ga dan door naar stap 3.

Stap 3 - Controleer je NGF-pasje

Als stap 1 en stap 2 correct zijn verwerkt en je homeclub is aangepast, dan ben je in het bezit van een digitaal NGF-pasje van de Hollandsche Golfclub waar op staat: Handicapbewijs of Golfbaanpermissie.
 
Is dit niet zo? Dan is er misschien iets misgegaan bij de synchronisatie van de NGF-gegevens. Neem dan contact op met backoffice@hgegolf.nl, dan lossen we dit op.